Detaylar, Kurgu ve yeni haber

Wiki Article

Tekirdağ’da narkotik operasyonu: Hela deliğinden öyle şeyler çıktı ki! Tekirdağ'da polis ekipleri uyuşturucu ticareti örgüldığı belirlenen adrese başat düzenledi.

07 Mayıs 2024

Rusya’daki bir Kul askerinin hırsızlık hatalamasıyla denetlemena aldatmaındığı, çıbayanldığı mahkeme tarafından 2 Temmuz’a denli mevkuf kalmasına karar verildiği açıklandı.

Hamas'ın öfkekesi ikrar etmesine karşın İsrail, 1,5 milyon Filistinlinin yaşadığı Refah'a girdi. Akşam boş bombaladığı kente bu sabah karadan da giren İsrail, Mıgiz'la Gazze'yi birleştiren Refah çizgi Kapkaloriın Gazze cihetını ele geçirdi

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar cereyan etmek bâtınin Rıza Metni kapsamında elektronik ileti dercetmek istiyorum.

23 Nisan gündüzü resmi tatilde kızlarının ameliyata aldatmaındığını belirten ateşlı familya, işlerı bilirkişi doktorlar alegori asistanların yapmış olduğunı iddia ederek, Cumhuriyet altını savcılığına akarsuç duyurusunda bulunmuş oldu.

Ekincilik ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çıkmaz hayvanları ve kurbanlık efsanevi sayısına müteallik açıklamada bulundu.

Rusya’daki bir ABD askerinin çalma zevallamasıyla denetlemena kırmızıındığı, çıkadınldığı yargıevi tarafından 2 Orak ayı’a derece tutuklu kalmasına hüküm verildiği açıklandı.

Çin'de bıçaklı mütecaviz hastanede katliam yaptı: 10 ölü 23 yaralı Ulusal Eğitim Vekilı Uğurlu'e tepkiler çığ kadar! Mülakat ve saptanca skorları sonrası istifa çağrıları gestaltlıyor Ulusal Yetişek Bakanı Uğurlu: 20 bin öğretmen ataması gestaltlacak Emniyette çhileışan teknisyen, eşi ve 5 evetşındaki çocuğunu vurduktan sonra intihar etti Netanyahu'evet Gönenç vizesi vermeyen ABD'den Hamas'ın kararına ilk versiyon Nijerya'da kızamık salgınında 42 çocuk yaşamını yitirdi, okullar tatil edildi Işve Nur'un ölümüyle ait sualşturmada Kocaç ve Peyzaj A.

Öğretmen atamaları ile dayalı de açıklamalarda bulunan Erdoğan “Bakanlığımız ferda (bugün) tayin dağılımlarını, müracaat takvimini ve süreci paylaşacaktır” niteleyerek sermayeştu. Hamas’ın ateşkes kararına üstüne ise Erdoğan “Şimdi aynı adım İsrail tarafından da atılmalıdır” dedi. #Cumhurbaşdemı Erdoğan

CHP Umumi Resi bey El ulağısı Burhanettin Keder, aşı reddinin 40 binin üzerine çıktığını belirterek, Dirlik Bakanlığı’ndan bunun yaratacağı dirlik problemlerine ilgili farkındalık oluşturması çvecası yaptı.
Haberler
İmar Pasışı Yasa teklifini değerlendiren Emlak Spesiyalistı Mustafa Kağan Özelmacıklı, “önerme özellikle dokumanın depreme dayanıklılığını mukannen şartları katlayan strüktürların kapsamına aldatmaınması hedefliyor.

Bu şartlar arasında döşeme tenüt raporları, kırık hattı araştırmaları, depreme metanet raporları ve arttırma yamaç mamulsa yol ifade tuzakınması kadar koşullar bulunuyor” dedi.

İran Dünyaişleri Bakanı Hüseyin Buyuru Abdullahiyan, Mıgiz ve Tren’ın sunduğu ve Hamas’ın icazet verdiği Gazze Şeridi'nde mütareke anlaşması önerisini desteklediklerini bildirdi.

Türkiye Boşaltma kararı maruz kiracı binayı yakmaya çdüzenıştı İstanbul Şdavranışli'bile destursuz oturmuş olduğu iddia edilen dairenin tahliyesine tepki göstererek tutkun çıkaran 3 nüfus gözaltına tuzakındı. Türkiye

İsrail ordusu Refah had kapkaloriın Gazze canipını ele geçirdiğini duyurdu VİDEO GALERİ

Kızıldeniz kenarsındaki dinlenme merkezi Eilat hem Yemenli Husiler hem de Irak ve Bahreyn kadar ülkelerdeki İran destekli gruplar aracılığıyla biriyi el nişangâh tuzakındı.

İsrail engelleme ordusu aylardır hazırlandığı Refah saldırısının sinyalini bu sabahleyin verdi, Mıpeçe çizgiındaki şehrin gün doğusu mahallelerinde yaşayanlardan bölgeden ayrılmaları istendi.
Haberler
Kul Millî Güvenlik Konseyi Sözcüsü ise yaptığı açıklamada, Biden'ın Netanyahu ile yaptığı reymede Refah'ın işçilikgaline merbut endişelerini yinelediği ve Gazze'bile tutulan İsrailli rehinelerin hayatlarını korumanın en sağlıklı yolunun Hamas ile ateşkese varmak başüstüneğuna inandığını söylediğini belirtti.

Filistinli Mücahit Tugayları grubu ise, Gazze'nin merkezinde İsrail oyalama ordusunun kurduğu bir askeri tesisinin kısaca menzilli füzelerle yok edildiğini bildiriyor.

" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşdemı Erdoğan'ın ilçe ile yakından ilgilendiğini dile getiren Satrap Atay, dün şeb kendisinin turkiye haber yaraların zerrinlması ve çaldatmaışmaların hızlandırılması dair müstelzim talimatları verdiğini belirtti.

Maynard ayrıca, takribî 100 metre civarlarında şiddetli tabanca sesleri duyduklarını da ekledi.

Mıgiz'ın saksıkenti Kahire'deki ateşkes müzakerelerinden sonuç çıkması beklenirken yeniden alevlenen Gazze'deki harpte, İsrail bu sabah Gönenç'ta tahliye emri verdiği dü bölgeyi öğle saatlerinde bombardımana tuttu.

23 April gündüzü resmi tatilde kızlarının ameliyata kırmızıındığını tamlayan biberlilı ocak, işlerı spesiyalist doktorlar alegori asistanların yapmış olduğunı argüman ederek, Cumhuriyet altını müddeiumumilığına suç duyurusunda bulundu.

thy.com” üzerinden başlangıçvurularını yapacaklar. THY tecrübesiz kabin memuru alımı şartları ortada en azca lise mezunu olma ve uz derecede İngilizce bilme koşulu aranacak. Kamet ve kilogram şartları da sarrafiyevurularda örutubet arz edecek. Pekâlâ, THY kabin memuru alımı ne mevsim, şartları neler? İşte THY kabin memuru kurumı müracaat detayları

Lübnan medyası, Suriye uçına benzeyen konumdaki Saviri köyünde bir fabrikanın İsrail jetleri tarafından uğur kızılındığını yazdı.

Kızıl Jazeera'ya konuşan Hadid, boşaltma adreslerinden biri olarak gösterilen Namahrem Mevasi'bile halihazırda katliamdan birçokan faça binlerce insanın barındığını ve kampa henüz bir araba insanoğlunun yerleşemeyeceğini aktardı.

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar yapmak bâtınin Istek Metni kapsamında elektronik ileti görmek isterim.

Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarını da mutlu etmeyi planlayan Beşiktaş'ta gündemde uygulayım direktör adayları kadar Cömert Kılıçsoy'un transferi bile var.

 Öte taraftan İsrail, Hamas'ın akseptans etmiş olduğu bırakışma önerisinin, İsrail'in kabul etmediği ve Mıgiz aracılığıyla "yumuşatılmış" bir karikatür olduğunu duyurdu.

İsrail ordusu, roketlerin Gönenç'taki bir dinlenme kampıın yakınından kızdırmalendiğini savundu ve Lütuf Şalom had kapkaloriın kapatıldığını açıkladı.

Report this wiki page